sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Vihdoin valmista

Nyt on saatu musavideo kokonaan valmiiksi. On ollut todella hauska ja opettavainen projekti. Tulevalla viikolla lähetetään video kilpailuun ja liitetään myös tänne blogiin. Jatkossakin voisi olla kiva tehdä saman tyylisiä projekteja. (Taidetaan jatkossa valita ajankohdaksi kesä, nyt on nimittäin sen verran paljon paleltu. Seuraavat viikot taidetaan kulkea nenäliinapaketti taskussa.) Tän porukan kanssa on ollut tosi kiva työskennellä ja hommat ovat sujuneet sujuvasti. Olemme oppineet paljon myös tekniikasta. Jatkossa tiedämme hiukan miten hommat kuuluu tehdä.
Nyt jäädään jännityksellä odottamaan tuloksia!


Viimeinen kuvauspäivä

Tänään vietettiin aamupäivä, kuvaamassa viimeiset osat musiikkivideoon pappilassa. Pappila oli paikkana tosi mukava ja sopi hyvin musavideon teemaan. Kuvailtiin sekä ulkona että sisällä, ja taidettiin myös eksyä ottamaan "muutamia" kuvia kun kerran oli niin hieno paikka. Tulipahan ainakin kivoja kuvituskuvia tänne blogin puolelle. Enää on musiikkivideo editoimatta ja sitten alkaa olla koko projekti valmis.


Tässä teille tilannekuvia kerrakseen..


Landella kuvaamassa


Tänään kuvattiin lisää pätkiä musavideoon.  Kuvattiin ainoastaan soittimia ja laulua. Sää suosi taas jälleen kerran, toivotaan että soittimet eivät hajonneet kovassa lumisateessa. Vaikkeivät lumi ja pakkanen siinä hetkessä tuntuneet hirveän mukavalta, näytti se jälkeenpäin filmillä kivalta. Saatiin onneksi apua vanhemmilta, sillä meidän kätemme kun eivät samaan aikaan ylettyneet soittimiin sekä kameraan.